-
logo MUPI
Ekolostrum Facebook product page

Brezplačni e-novičnik Medis

Strinjam se s pogoji uporabe
Naročilo

Z veseljem vas obveščamo, da so kapsule Ekolostrum s 100 % naravnim kolostrumom v Sloveniji ponovno na voljo. Kapsule Ekolostrum poleg kolostruma vsebujejo tudi cink in selen, ki sta nepogrešljiva minerala pri številnih procesih v telesu.

1 kapsula vsebuje:

  • kolostrum 440 mg
  • cink 5 mg (50% PDV*)
  • selen 20 µg (36% PDV*)

Kapsule Ekolostrum so na voljo v pakiranju po 120 kapsul.

Kapsule Ekolostrum vsebujejo polnovredni, 100 % naravni kolostrum domačih krav, obdelan zgolj s sušenjem, brez kakršnihkoli dodatkov, alergenov ali antibiotikov.

Ekolostrum je pridobljen v prvih dveh molžah, v 48 urah po rojstvu mladička. Kolostrum je vir beljakovin, ki prispevajo k ohranjanju zdravih kosti.

*PDV = priporočen dnevni vnos

Kapsule Ekolostrum so odlično prehransko dopolnilo:

  • za ljudi, ki so izpostavljeni velikim telesnim naporom, npr. za športnike ali druge fizično aktivne ljudi
  • za starejše ljudi, ki jim Ekolostrum lahko pomaga k boljšemu počutju, zdravju ali boljšim telesnim zmogljivostim

Cink

Cink sodeluje pri delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Cink ima vlogo pri kognitivnih funkcijah in prispeva k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov, skrbi pa tudi za zdravo kožo in ohranjanje vida. Ima vlogo pri sintezi DNK, pri presnovi kislin in baz, ogljikovih hidratov, maščobnih kislin in mikrohranil.

Selen

Selen prispeva k delovanju imunskega sistema. Njegova vloga je ščititi celice pred oksidativnim stresom. Hkrati prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov, ima pa tudi vpliv na delovanje ščitnice.

Kapsule Ekolostrum ne vsebujejo glutena, barvil in konzervansov.

Kapsule Ekolostrum vsebujejo visokokakovostni kolostrum (mlezivo), ki je naša prva hrana. Nastane v mlečnih žlezah vseh sesalcev v prvih urah po rojstvu mladiča in je po sestavi bistveno bogatejši od mleka. Kolostrum je obdelan z uporabo najnaprednejše tehnologije. V postopku obdelave je odvzeta samo voda, dragocene maščobe, ki ščitijo aktivne snovi, pa so v celoti ohranjene. Polnovredne, neodvzete maščobe so pomembne, saj varujejo dragocena protitelesa pri prehodu skozi prebavila.

Poleg človeškega je za ljudi vseh generacij priporočljiv še kolostrum domačih krav, ki vsebuje več kot 90 popolnoma naravnih sestavin. Je bogat vir dragocenih imunskih ter rastnih faktorjev in hkrati še neprecenljiva zakladnica vitaminov, mineralov in beljakovin. Redno, vsakodnevno uživanje kolostruma domačih krav nam podarja številne koristi.

Kapsule Ekolostrum so pridobljene s tehnološko najbolj naprednim postopkom obdelave kolostruma na svetu. Obdelavo kolostruma omogoča visoka tehnologija, ki z uporabo nizkih temperatur in tlaka zagotavlja ohranitev biološke aktivnosti vseh dragocenih sestavin kolostruma. Ekolostrum odlikuje visoka vsebnost beljakovin (kar 22 %), kolostrinina (3 %) in rastnih faktorjev, kar so najpomembnejše mere kakovosti in učinkovitosti kolostruma. Ekolostrum je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah.

>> Preberi več

V zadnjih letih je bilo objavljenih več kot 3000 člankov, znanstvenih raziskav in različnih medicinskih pričevanj, ki potrjujejo, da je kolostrum kot vsakodnevni dodatek k prehrani nepogrešljiv in nam podarja številne koristi.

© Medis, d.o.o   |   Pogoji uporabe   |   Zemljevid strani   |   info(at)ekolostrum.com   |   Piškotki
logo medis